Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Κυριακή 11 Απριλίου 12:00

29 March 2010

Με αφορμή την υπαναχώρηση από τα ούτως ή άλλως ανεπαρκή μέτρα για τη φορολόγηση της εκκλησίας που είχε προαναγγείλει η κυβέρνηση, η ομάδα πολιτών “ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ” καλεί άτομα και συλλογικότητες, ασχέτως θρησκευτικών και πολιτικών πεποιθήσεων, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αίτημα την ισότιμη φορολόγηση της εκκλησίας, την Κυριακή 11 Απριλίου ώρα 12 το μεσημέρι στους προαύλιους χώρους των Μητροπόλεων Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Στη νέα μας ανάρτηση θα βρείτε εκτενέστερο κείμενο με τις τοποθετήσεις και τα αιτήματα της ομάδας.


Το κείμενο αναρτήθηκε στο facebook, στην εκδήλωση 2η Διαμαρτυρία για την Φορολόγηση της Εκκλησίας που οργανώθηκε από την ομάδα “ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ“, και έχει αναρτηθεί επίσης στο στο forum Αθεϊα και στο ιστoλόγιο Αόρατη Μελάνη.


Αν θέλετε να αναρτήσετε κάπου σύνδεσμο προς αυτή τη σελίδα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το παρακάτω εικονίδιο που σχεδίασε ο Geysser. Απλά αντιγράψτε και επικολλήστε τον κώδικα που βρίσκεται δίπλα στο εικονίδιο.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αναρτήθηκε νέο εικονίδιο που αναγράφει “ισότιμη” αντί “δίκαιη” φορολόγηση, προς αποφυγή σύγχυσης με τις θέσεις της εκκλησίας που επίσης μιλά για “δίκαιη” φορολόγηση.

isotimiforologisi1
<a href="http://blog.atheia.gr/2010/03/29/2010-03-29/"><img src="http://blog.atheia.gr/wp-content/uploads/general/isotimiforologisi.jpg" alt="Ισότιμη φορολόγηση." width="225" height="125"/></a>