Ισότιμη φορολόγηση της εκκλησίας

Η σελίδα αυτή είναι αφιερωμένη σε δράσεις πολιτών που προωθούν την ισότιμη φορολόγηση της ορθόδοξης χριστιανικής εκκλησίας και την κατάργηση της προνομιακής οικονομικής μεταχείρισης της ορθόδοξης χριστιανικής εκκλησίας εκ μέρους του κράτους. Περιλαμβάνει τις δράσεις που έχουν ήδη γίνει και θα ενημερώνεται με τις μελλοντικές δράσεις.

Η ομάδα πολιτών “ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ” σε συνεργασία με την ομάδα “Διαμαρτυρία για τη μη φορολόγηση της εκκλησίας” που συντονίζουν τη δράση τους μέσω του FB έχουν προβεί στις παρακάτω δράσεις:

1η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για να φορολογηθεί η εκκλησία

2η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για να φορολογηθεί η εκκλησία

Διακήρυξη: Διαμαρτυρία για να φορολογηθεί και η εκκλησία.

Συλλογή υπογραφών υπέρ της φορολόγησης της εκκλησίας στη σελίδα http://www.petitiononline.com/taxchu/petition.html

Στις 14-4-2010, παραμονή ψήφισης του νέου νομοσχεδίου για τα οικονομικά, οι υπογραφές που είχαν συγκεντρωθεί έως τότε στάλθηκαν στη Βουλή των Ελλήνων μαζί με την διακήρυξη.

Αν θέλετε να αναρτήσετε σύνδεσμο προς αυτήν την σελίδα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το παρακάτω εικονίδιο. Απλά αντιγράψτε και επικολλήστε στην ιστοσελίδα σας τον παρακάτω κώδικα:

Ισότιμη φορολόγηση
<a href="http://blog.atheia.gr/alsoread/draseis/isotimi_forologisi/"><img src="http://blog.atheia.gr/wp-content/uploads/general/isotimi_forologisi_2.jpg" alt="Ισότιμη φορολόγηση" width="225" height="125"/></a>